Om oss

Velkommen til Trondheim Lytte- og Læresenter!

Vigdis Nygård og Brynjulv Simonsen er begge utdannet og sertifiserte Tomatis-terapeuter fra Tomatis Développement S.A i Paris.

Vi er ett av ca. 400 sertifiserte Tomatis®centre i verden, som ved hjelp av våre sertifiserte spesialister innen metoden kan hjelpemennesker i alle aldre med problemer som enten har sin opprinnelse i eller resulterer i utilstrekkelig lytteevne. Lyttetrening ved hjelp av Tomatis-metoden har til hensikt å bedre lyttekapasiteten, forbedre språk- og læringsferdigheter, kommunikasjon, kreativitet og sosial adferd.

Vi har forskjellige bakgrunn fra norsk næringsliv. Dette strekker seg fra entreprenørbransjen til media, senere med mer vekt på markedskommunikasjon og bedriftsledelse.  Det siste brakte oss nærmere i kontakt med mennesker og økte interessen for å arbeide terapeutisk.

Vigdis Nygård er daglig leder og har det administrative og kommersielle ansvaret for bedriften. Hun er utdannet og sertifisert Tomatis-terapeut fra Tomatis Développement S.A, Paris. Og hun har drøyt 18 års erfaring med Tomatis-metoden.
Nygård
er utdannet bedriftsøkonom og har gjennomført BI’s Masterprogram innen markedsførings-ledelse og strategisk personalledelse.
Hun har erfaring som markedssjef og avdelingsleder i reklamebyrå.  Tidligere har hun arbeidet som typograf og annonsekonsulent.
Hun har også hatt en rekke styre- og tillitsverv innen ulike organisasjoner,  senest som president for Lions Club Bodø i perioden 1997-1998.

Brynjulv Simonsen er faglig leder, med ansvar for det terapeutiske opplegget. Han har mer enn 30 års erfaring som psykoterapeut og er sertifisert Tomatis-terapeut fra Tomatis Développement S.A, Paris. I tillegg er han sertifisert NLP-terapeut og var tidligere medlem av Norsk Forbund for Psykoterapi NFP/EAP.
Simonsen er utdannet ingeniør og siviløkonom med en mastergrad innen NLP og internasjonalisering.
Han har også bred utdannelse innenfor kommunikasjon/ kommunikologi og er sertifisert innen Tverrfaglig Metakompetanse TMK®.
Simonsen har erfaring som markedssjef og har drevet sin egen elektroentreprenør-bedrift med både butikker og tekniske avdelinger med totalt 60 ansatte. Han har også arbeidet som elektromontøringeniør/saksbehandler.

Kontaktinfo:
Tlf 738 08 330
tomatis@tlls.no

Besøksadresse (gyldig til 30. november 2018):
Trondheim Lytte- og Læresenter
Konsul Lorcks gate 16
7044 Trondheim

Postadresse (gyldig til 30. november 2018):
Postboks 3584  Hospitalsløkkan, 7419 Trondheim

Postadresse etter 1. desember 2018:
Nergata 14, 7332 Løkken Verk

Etablert:  28 juni 2000
Eiere:   Vigdis Nygård & Brynjulv Simonsen
Selskapsform: Aksjeselskap